4 dagar efter startskottet.

Nu har det pågått i två år runt hela vår glob. Det måste i sig vara unikt. Vilken pest har dragit fram med liknande vidvinkel innan? Warp 10.
Nu orkar man knappt med ett krig till och vad sker då? Jo Ryssen är arg på grannen som fjäskar för ogranne grannen på andra sidan klotet.
Eftersom jag har en nördig ådra och började som en hängiven Kitty Drewläsare sedan den dag jag kunde få ihop alfabetet så lades grunden och jag blev en naturlig skeptiker med mysterieinstinkt eftersom Kitty och sedermera Sherlock (älskade den cocacolamannen) aldrig drog stora växlar i första stadiet så har jag lärt mig av de bästa. Vem slår dessa två? Vilken fantastisk utbildning. Elon Musk har rätt.
Behövs ingen skola. 
Nu har under 100 människor dött. Eller inte. Ingen vet. Egentligen. Ryssland har en "aggression". (Det är tydligen detsamma som "WE DECLARE WAR!). Nu lyssnar jag på skitkassa sorglåtar på P1. Dom ska prata. Inte spela dödslåtar. Vad är detta? Kriget är där *pekar*
Ska vi lugnas? Jag blir nervös av Dire Straits. I P1. Och nu blir det Winnerbäck. Gonatt. 
Men det är synd och skam. När jag äntligen ordnat batterier till radion som går dåligt på solkraft efter två veckors regn så spelar P1 sorgpop.
Det kan verka som om jag inte bryr mig om kriiig eftersom jag byter inte profilbild. Gör den blågul. Tror ändå Putin och Zelenskyj skiter i det. Helt ärligt. Och Nato samt alla dess cirkusartister. Det där handlar om tillhörighetsångesten alla bär på. 
Innerst inne tror jag detta tar slut rätt fort. Väldigt åldrade intressenter och skådisar som spelar Pong möter den "aggressiva" schackspelaren. 
Så vad har då hänt på fyra dagar?  
Man har hört kraftiga bombardemang. 
Man har hört granater. 
Man har hört bomber. 
Man har hört smällar. 
Man har missat att höra smällar. 
Man har hört på TV. 
Man har åter hört smällar. 
Folk flyr från detta. 
Till Polen. Får inte plats på tågen. Får inte plats med hunden. Åker hem igen. Typ.

Molena 51 har blod i ansiktet. Känns som jag känner Molena 51. 
Ukrainska soldater får snurren och tar kål på sina egna.
Jag tror inte på nåt. Mer. 
Jag har existensiell ångest. Och det är inte ångest över min egen existens i förhållande till universum eller liknande. Det är mer en nästintill fröjdig ångest av typen; hoppas att jorden verkligen ÄR platt. Det hade varit såjävlakulångesten. Den ångesten. När man vet att det är kört från början liksom. 
När Covid härjat och de vaccinerade blir sjukare än de de ovaccinerade, när vi måste ha passbevis för vaccinationer som folk kolar av och P1 spelar töntpop. HALLÅ!? ALLT är fel. Allt. 
Regisserat som Idol. 
Hela mitt inre protesterar. ALLT är fel. Det var fel från början. Det började med fladdermössen. Det är dom jäkla fladdermössens fel att P1 kör töntpop och beter sig som om 50 000 miljoner människor dog för 20 minuter sedan. 
Jag tror dom gillar det. Unga journalister får se CS in real. Men bara kanske.
Vi borde vara glada att det är en van dåre som håller i trådarna. En yngre galning hade sprängt oss i luften direkt. Utan att förvarna i typ 7 år. 
Tar dessa krigsgubbar aldrig slut? Det borde ju vara ett rimligt faktum 2022. Att dom tagit slut. 

*Dåvarande presidenten i Ukraina, Yanukovych, sa nej till EU-medlemskap jan 2013. Och på den vägen är det..
John Mearsheimer ritar och förklarar:
Förklaring till grunden av vad som nu sker 

Fred på jorden. *manifesterar* Tack. 💚

Btw: Pfizer har släppt delar av sin 
biverkningsrapport/studie. Smart tidpunkt med tanke på dess resultat.